Liikennekoulu Ässä - Valttikorttisi liikenteessä

BMW 318i

 

Henkilöauto

Henkilöautokurssit alkaen 820€ + viranomaismaksut 178€

Opetusautoina BMW-henkilöautot.

EAS-koulutus

Tämä koulutus sinun tulee suorittaa, jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia.  Sinun ei tarvitse ilmoittautua tähän kurssille erikseen, jos olet tulossa meille johonkin muuhun koulutukseen.

Riskikoulutus

Riskientunnistamiskoulutus tulee suorittaa ennen ajokokeeseen menemistä. Jos olet saanut ajokortin ennen 1.7.2018, niin sinun tulee suorittaa tämä koulutus 2 vuoden sisällä kortin suorittamisesta.

Rahoitus

Voit hakea rahoitusta autokoulu opintoihisi kätevästi jo ennen autokoulun aloittamista.

Opetuslupa

Jos suoritat opintojasi opetuslupa opetuksessa ja sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia, niin tarvitset suorittaa EAS-koulutuksen ja ennen B-luokan ajokokeeseen osallistumista riskientunnistamiskoulutuksen.

C1 kortti

C1-kortti

Tarvitset C1 ajokortin jos ajat kokonaismassaltaan 3500 kg - 7500 kg kuorma-autoa.

C1E kortti


C1E-kortti

C1E-kortin tarvitset, jos aiot vetää C1 ajoneuvolla yli 750 kg perävaunua. Tämä ajokortti oikeuttaa vetämään kokonaismassaltaan max. 12000 kg ajoneuvoyhdistelmää.

Kaikki kursimme alkavat jatkuvan aloituksen periaatteella. B-kortin kurssihinnat alkaen 870€ + viranomaismaksut 178€. Kaikki henkilöautokurssimme sisältävät myös ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutuksen (4h) ja riskientunnistamiskoulutuksen. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Henkilöauton ajokortti suoritetaan koko opetus ennen kuljettajantutkintoa. Ajokortin suorittaminen voi tuntua mutkikkaalta tieltä, mutta vaikeiltakin tuntuvat esteet oikenevat varmasti autokoulussamme. Autamme sinua kaikissa B-kortin ajamiseen liittyvissä asioissa, myös tarvittavien papereiden pyörittelyssä sekä muiden käytännön asioiden hoitamisessa. Teemme parhaamme, jotta nappaat ajokortin taskuun mahdollisimman miellyttävissä tunnelmissa. 

Ilmoittaudu mukaan kursseille.