bussi

Tarjous- pyyntö

taxi

Tilaa taksi

Tilausajoja, pikkubusseja ja taksiliikennettä jo vuodesta 1990

Olemme tarjonneet luotettavaa, joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Kalustomme koostuu nykyaikaisista ja laadukkaista takseista sekä pikku- ja turistibusseista. Meiltä saat ammattitaitoisen ja tasokkaan ratkaisun niin yksittäisen henkilön kuin suuremmankin ryhmän kuljetustarpeisiin.

Lue Lisää

Mukava matka Riikaan

Olimme tuttavaporukan kanssa Kuopion Tila-Auton matkalla Riikassa. Matka sujui jouhevasti hyvällä autolla ja kokeneen kuljettajan ohjaamana välillä taukoa pidettäessä.

Riikassa teimme kiertoajelun hyvän paikallisen oppaan johdolla. Hän esitteli paikkoja hyvällä suomen kielellä. Välillä pysähdyimme ja menimme kävelemällä tutustumaan Riikan nähtävyyksiin. Päivän kohokohta oli ruokailu Riikalaiseen tyyliin viehättävässä Lido ravintolassa. Hotelin panoraama ravintolassa kävimme katsomassa kaupunkia ylhäältä päin, muistaakseni noin 70 m korkeudessa.

Kotimatkalla pidimme pakollisen pysähdyksen Latvian ja Viron rajalla ja tutustuimme kauppojen valikoimiin ja hintoihin, kai joku euro jäi kaupan kassoille. Pärnussa pidimme jälleen pienen ruokatauon, jotta jaksamme laivalla odottaviin ruokapöytiin.

Voin suositella Kuopion Tila-Auton bussimatkoja hyvillä autoilla ja asiansa osaavilla kuljettajilla.

Vesa ja muut matkalaiset

Lukuisia onnistuneita tilausajoja

Monta kertaa ollaan Kuopion Tila-Autojen palveluja käytetty ja hyvin on mennyt.

Ammattitaitoiset ja palvelualttiit kuskit ja hyvä kalusto kun pannaan samaan pakettiin niin homma toimii. Iso?ja suositus tälle!

Jarkko