Miten KATY toimii

KATY ei ole ammatti- tai etujärjestö. KATY on autoalan vastuu- ja asiantuntija tehtävissä toimivien henkilöiden yhdysside. Tavoitteena on, että sen jäsenet voivat verkostoitua keskenään muiden autoalan teknisten ihmisten kanssa.

KATY:n perustoiminnaksi on muodostunut kuukausikokousten nimellä kulkevat yritysvierailut / tapaamiset. Tutustumme uusiin yrityksiin, tuttujen yritysten uusiin tiloihin tai laitteisiin, sekä tietysti samalla vaihdamme kuulumisia keskenämme kokousten merkeissä. Silloin tällöin kokoonnumme myös kuulemaan mielenkiintoisia luentoja. Kuukausikokousten lisäksi järjestämme erilaisia vapaamuotoisempia koko perheen tapahtumia, kuten mato-onkikisoja, pilkkikisoja, jne.

Toimintaamme kuuluvat myös erilaiset matkat; Kerran vuodessa teemme Itä-Suomen piirin yhdistysten kanssa yhteisen opinto- ja virkistysmatkan (kohteita Suomessa ja ulkomailla). 

Myös nuoret autoalan ammattilaiset ovat löytäneet yhdistyksemme ja pyrimme kehittämään monipuolista toimintaamme edelleen mielenkiintoisemmaksi!

Kaikki ajatukset ja toiminnan kehitysideat otetaan ilolla vastaan!